Dagorkest Voorne, Putten, Rozenburg

Spelen met plezier!

Activiteiten

De definitieve ingebruikname van onze repetitieruimte in het nieuwe multifunctionele centrum Tintestein in Tinte laat jammer genoeg nog steeds op zich wachten. Een verhuisdatum is dus nog niet bekend.
Onze oefenruimte ziet er prachtig uit en we zullen er ongetwijfeld met heel veel plezier gaan spelen en om een eerste kennismaking niet te lang uit te stellen, zullen we op woensdag 29 mei daar een keer repeteren.

-----

Ook dit jaar hebben wij weer een uitnodiging ontvangen om op te treden in het Brandweermuseum Hellevoetsluis in het kader van een serie zomeravondconcerten.
Ons concert vindt plaats op zaterdag 22 juni 2019, aanvang 19.30 uur.
Het is altijd een feest muziek te mogen maken in deze bijzondere omgeving.

-----

De jaarlijkse gezamenlijke barbecue staat gepland voor woensdag 19 juni, waarna op woensdag 3 juli de laatste repetitie voor de zomerstop zal plaatsvinden.

-----
Voor de vakantie dan écht kan beginnen treden we die dag nog van 13.30-14.45 uur op in de grote tent van het Zomerfeest in Tinte, waar ter gelegenheid van het 30-jarig jubileum een speciale seniorenmiddag wordt gehouden.

-----

Op woensdag 28 augustus gaan we weer uitgerust en vol enthousiasme aan de slag.

-----

Het Eilandenfestival 2019 vindt plaats op zaterdag 9 november. Muziekvereniging UDI heeft aangeboden dit nogmaals te organiseren op hun eigen locatie, muziektheater 'De Ontmoeting' in Rozenburg, een geste die door de overige muziekverenigingen van het regionale overleg zeer wordt gewaardeerd.

-----

Voor 2020 is ook al een uitnodiging voor een optreden ontvangen, namelijk voor een nieuwjaarsconcert in de Dorpskerk van Hoogvliet, op zondag 12 januari 2020.

-----

In 2020 bestaat het Dagorkest VPR 20 jaar, wat uiteraard gevierd gaat worden met een jubileumconcert!
Bestuur, dirigent en muziekcommissie zijn zich al langzaam aan het warmlopen om dit concert vorm te gaan geven.
Suggesties zijn natuurlijk altijd welkom.

-----

2020 wordt een druk jaar voor het Dagorkest, want wij zijn volgens schema dan ook aan de beurt om het Eilandenfestival te organiseren.
Over hoe dit ingevuld gaat worden informeren we u later.